24 Nisan 2014 Perşembe

Chrome'a kindle gönder butonu eklemek

Bilgisayarda yazıları okurken zorlanıyorsanız veya sıkılıp yarıda bırakıyorsanız bunun için en iyi çözüm "send to kindle" butonuyla tarayıcınızdaki yazıyı kindle'ınıza gönderip gözünüzü yoran reklamlardan kurtulmak ve yazıyı rahatlıkla göz yormadan okuyabilmektir. İlk olarak https://chrome.google.com/webstore/category/apps
gidip arama kutusuna kindle yazmamız yeterli. Direk linkte budur





Listeden çıkan send to kindle uygulamasına basmanız ve Chrome ekle tuşuna basmanız gerekiyor. Uygulamayı çalıştırmak için chrome açıp kapamanız gerekebilir.




Bazen bende olduğu gibi bu uygulama tarayıcıya eklenmeye biliyor. O zamanda Chrome ayarlar sekmesine girmemiz gerekiyor.




Uzantılar kısmında "Send to Kindle for Google Chrome™" yazısının yanındaki etkinleştir butonuna basmanız gerekiyor.









Tarayacığınızı açıp kapadıktan sonra kindle göndermek istediğiniz makalenin sayfasını açıyoruz. Adres yazdığımız yerin sonundaki k harfine basıyoruz burdan "send to kindle" butonuna basıyoruz.





Burdan sonra sizden amazon.com kayıtlı e-mail ve şifrenizi isteyecektir. Bunu yazarsanız amazon da kayıtlı olan kindle'ınıza sayfayı düzenleyip internete bağlı olan kindle'dan wi-fi yoluyla bu makaleyi gönderir.





Kindle reklamlardan arınmış okunmaya hazır makaleniz :D





2 yorum:

  1. Bunu öğrendiğim iyi oldu, varlığından haberdar değildim böyle bir eklentinin. Teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil